MY SUSHI

MY SUSHI My Sushi Japans

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3154 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij My Sushi. Meer weten? Ontdek meer

18 aug 2022 om 10:55 elk stukje sushi heeft aparte saus en smaak, dat dan door het inpakken en bezorgen alle saus door de doos wordt besmeurd en alle sushi van 100 euro door elkaar ligt geslingerd (fotos) net een afvalbak. Mag aannemen dat er een sorry komt.
17 aug 2022 om 19:18 Altijd echt tevreden over jullie sushi, maar gister was het het gewoon echt niet. Er is niks gedaan met de opmerking die ik bij de sushi heb gezet. Wat normaal gesproken wel het geval is. En de sushi had een nare smaak. Jammer.
14 aug 2022 om 20:55 Heerlijk, vriendelijke bezorger. Wachten waard
13 aug 2022 om 18:46 Altijd heerlijke sushi en eerder bezorgd dan beloofd
8 aug 2022 om 16:20 Zeer tevreden! Lekkere sushi en snelle levering!
7 aug 2022 om 22:48 Heerlijke sushi
7 aug 2022 om 18:51 Altijd heerlijke sushi en eerder bezorgd dan beloofd
6 aug 2022 om 22:15 Warme en koude sushi zat bij elkaar. Overal zat pittige kruiden over. Smaakte allemaal hetzelfde. De edamame waren nog hard. Wij hebben het niet eens opgegeten. Echt niet tevreden!
6 aug 2022 om 21:43 Echt geweldige sushi. Zou echt top zijn als er een sushibox komt met alle unari’s voor een goede prijs. Wij gaan hier sowieso blijven bestellen.
3 aug 2022 om 19:37 Goed eten. Betaalbaar en voor herhaling vatbaar.
2 aug 2022 om 20:52 Super lekker eten! Echt top, goede prijs kwaliteit verhouding zal zeker nog een keer bestellen, wel lange bezorgtijd. Er stond 25 tot 40 min en toen bleef hij na de 40 min nog 20 min lang op kan er elk moment zijn staan.. wel hele lieve bezorger :)
2 aug 2022 om 20:14 Meer dan 2u gewacht, kwaliteit van eten zelf is goed.